Király L. Norbert biográfia

Király L. Norbert 1989. február 8.-án Kaposváron született. Teljes nevén Király László Norbert, de középső nevét a Lászlót, nem használja. Az eredeti szakmáját tekintve, titkár. A 2010-ben indult X-Faktorban nevezett be. Már a válogatókon kítűnt érdekes személyiségével,oly annyira elnyerte mentora Keresztes Ildikó tetszését, hogy az az elő showba "vitte".

Norbit sokan támadtak, mikor egyre feljebb és feljebb csúszott a mezőnyben.A támadások nagy részét a tehetsége megkérdőjelezése kapta. Aztán nemcsak mentora, hanem a nézők szimpátiáját is elnyerte, annyira, hogy a 3.helyen végzett. Őt megelőzte a 2.helyen végzett Takács Nikolas, illetve a győztes Vastag Csaba.

Az énekesnek májusban jelent meg első klipje, a Valahol elveszett. Norbi a 2011-es X-Faktorban is szerepet kapott,ahol a show internetes honlapjára fog készíteni videókat, amiket a nézők az elő műsorban nem láthatnak. Király L. Norbit nagy kedvence Joe Cocker inspirálja.

2011. október 14.

23:01 "Kaptam egy olyan felkérést, hogy a 2011-es X-Faktornak a hivatalos honlapján legyek backstage riporter és műsorvezető. Igyekszem majd a nézőket bekalauzolni a színfalak mögé, hogy lássák, hogy épül fel a műsor, hogyan gyakorolnak az énekesek, próbáljuk azokat megmutatni, amiket alapjába véve nem mutatna meg a műsor." - mesélte a tabutv.hu riporterének Norbi, aki a későbbiekben elárulta nagyon szeret a kamera másik oldalán szerepelni.

"Nagyon élvezem a kamera másik oldalán lévő szereplést és biztosan jó lenne az Ördög Nóri mellett állni, mivel valljuk be nagyon-nagyon sok rutinnal és tapasztalattal áll a színpadon. Hogy valaki egy ilyen műsort elvezessen, az nagyon-nagyon sok meló és én bízom benne, hogy valamikor majd eljön az ideje ennek is." - számolt be az egykori X-Faktoros.

"Azt gondolom, hogy az éneklés nem zárja ki a műsorvezetést, talán még segíteni is tudja az egyik a másikat, arra még nem jöttem rá, hogy miként és hogyan, de bízom benne, hogy minden úgy fog sikerülni, ahogy én azt elterveztem és tervezem majd akkor." - meséli a videóban Király L. Norbi, aki szerint egyáltalán nem zárja ki az éneklés a műsorvezetést.

Megjegyzések